4 online jogszabály figyelő


Az online jogszabály-követők lehetővé teszik a jogi szakemberek és más érdeklődők számára, hogy gyorsan és hatékonyan keressenek a magyar jogszabályok között. Az ilyen típusú weboldalak könnyen hozzáférhetők az interneten, és általában ingyenesen használhatók. Az alábbiak valószínűleg nem adnak újdonságot, de ideális lehet diákok részére.

A NetJogtar.hu az egyik legismertebb online jogszabály-követő, amely egész Magyarország jogi rendszerének teljes körű elérhetőségét kínálja. Az oldalon keresztül könnyedén és gyorsan elérhetőek az összes fontos jogszabály, így a jogi szakemberek és az érdeklődők is könnyedén tájékozódhatnak az aktuális jogszabályokról.

A Jogtar.hu az Országgyűlés Hivatala által működtetett jogszabály-követő, amely az összes magyar jogszabályt tartalmazza. Az oldalon a kereső funkció segítségével egyszerűen lehet keresni a különböző jogszabályok között. A Jogtar.hu további hasznos funkciókat is kínál, mint például az előzmények megjelenítése vagy a jogszabályok egyedi, kiválasztott változatának előállítása.

A Lexum.hu az egyik legismertebb online jogszabály-követő, amely számos különböző jogterületre specializálódott. Az oldalon a felhasználók számos jogi szakirodalomhoz és bírósági döntéshez is hozzáférhetnek, valamint az összes magyar jogszabály is megtalálható az oldalon. Az előfizetők további funkciókhoz is hozzáférhetnek, mint például a jogszabályok közötti összehasonlítás vagy az előzmények megjelenítése.

A JogiFórum.hu egy jogi portál, amely számos különböző jogi témában nyújt segítséget. Az oldalon az összes magyar jogszabály megtalálható, valamint rendszeresen frissítik a jogi híreket és cikkeket is. Az oldal ingyenesen használható, és hasznos információkat nyújt a jogi szakemberek és az érdeklődők számára egyaránt.

Nem szponzorált bejegyzés!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük